Ilonka (I.) Kramer - van Veluw

Senior assistent accountant

038 - 444 23 65

Over

Ik ben Ilonka Kramer-van Veluw. Ik heb in het verleden bij verschillende bedrijven gewerkt maar wel altijd op administratief en boekhoudkundig gebied. In 2005 ben ik hier komen werken, toen nog in Barneveld en tegenwoordig in Hattem, als salarisadministrateur. Daar heb ik toen ook een opleiding in gedaan en dat ben ik een aantal jaren gebleven.

Tijdens het werk kreeg ik toen veel te maken met de werkzaamheden van mijn collega’s die druk bezig waren met het samenstellen van de jaarrekeningen van onze klanten. Dat wekte mijn interesse en daarom ben ik toen daarin ook een opleiding gaan volgen. Met veel plezier ben ik nu al meerdere jaren zelf alleen nog bezig met het samenstellen van de jaarrekeningen en opstellen van de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. De diversiteit van de klanten vind ik prettig. Daardoor is elke boekhouding en jaarrekening weer anders, net zoals elke ondernemer ook anders is. Ik vind het fijn dat ik meerdere ondernemers al vele jaren ken en daar goed mee kan samenwerken.

Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Beide inmiddels volwassen. Naast het werk en mijn gezin heb ik nog mijn familie waar ik graag kom. In de vrije tijd die ik dan nog over heb ga ik graag wandelen met mijn man en zwemmen.