Claudia (C.A) Schäffers-Elderhorst

Accountant - Administratieconsulent

0341 - 55 23 72

LinkedIn

Over

Na in 2003 de accountancy-opleiding te hebben afgerond ben ik gaan werken bij een Big4 accountantskantoor. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Destijds was het nog zeer gebruikelijk dat je zowel op de samenstel- als op de controlepraktijk werkte. De kennis die ik hierbij, bij beide heb opgedaan, heeft ook gezorgd voor een brede basiskennis.

Na het behalen van mijn AA titel heb ik besloten om de overstap te maken naar een regionaal accountantskantoor, met voornamelijk klanten in het Midden-en-klein bedrijf, daar mijn interesse meer lag op het adviseren van de klant. Het naast de klant staan in plaats van het achteraf controleren van de klant heeft mijn voorkeur. Door nascholing en diverse cursussen heb ik mij verder verdiept in externe verslaggeving en ben ik sinds november 2020 ook Register adviseur bedrijfsopvolging – Business Valuation.

Ik heb een voorkeur voor specifieke adviesopdrachten en het geeft mij een goed gevoel om de klant te helpen bij het optimaliseren van de financiële administratie en het geven van het advies hieromtrent om te zorgen dat de klanten financieel “in control” zijn.

Ik woon met mijn partner en twee zonen op de Veluwe. Ik ben graag in de natuur en probeer zoveel mogelijk met de MTB een rondje in de “Veluwse bossen” te rijden.

Verder heb ik een enorme voorliefde voor alles wat met voetbal te maken heeft.