Annemieke (J.G.A.) Berenschot

Senior assistent accountant

038 - 444 23 65

Over

Op mijn 18e ben ik in de accountancy branche terecht gekomen. Ik heb in de praktijk veel kennis en ervaring opgedaan met allerlei facetten van het accountancy vak. Tevens ben ik met veel verschillende ondernemingen/branches in aanraking gekomen.

Ik krijg er energie van om samen met collega’s en de ondernemers te werken aan een efficiënt ingerichte administratie en het opstellen van jaarrekeningen ter ondersteuning van de bedrijfsvoering van de ondernemers. Digitalisering is daarbij een mooi hulpmiddel. Dat geeft de ondernemer de ruimte en tijd om te doen waar hij goed in is, namelijk ondernemen! Tevens vind ik het belangrijk om goede begeleiding en coaching aan junior assistenten te geven, wij doen het namelijk samen. Ik ben betrokken bij de klant en uiteraard ons eigen kantoor.

Ik ben lid van een muziekvereniging waar ik zelf vele jaren muziek heb gemaakt op de dwarsfluit en melodisch slagwerk. Ik heb diverse bestuursfuncties bekleed bij de muziekverenging en de bijbehorende stichting van het muziekgebouw. Ook heb ik jaren muziekinstructie gegeven. De laatste jaren hou ik me vooral nog bezig met mars en showinstructie. Daarnaast ben ik een echt buitenmens en graag aan het wandelen in de mooie natuur op de Veluwe, maar ook regelmatig daarbuiten.