Ben jij een gedreven en ervaren Accountant-Administratieconsulent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin jouw expertise wordt gewaardeerd.
Als tekenbevoegde accountant heb je een zeer afwisselende functie. Als lid van ons team speel je een cruciale rol in het beheren van financiële processen, het adviseren van klanten en het waarborgen van naleving van regelgeving.

Ga aan de slag bij ons en maak deel uit van een professioneel en ambitieus team dat samenwerkt om succes te behalen.

Over ons:

Onderweegs Partners B.V. bestaat uit 2 kantoren gevestigd in Ermelo en Hattem, die gespecialiseerd zijn in het MKB advies. We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van financieel advies, vermogensbeheer, pensioenplanning en verzekeringen. Onze kantoren bedienen diverse typen klanten. In het bijzonder hebben wij een focus op familiebedrijven, familievermogen, vrije beroepers en landgoederen. Jij zult voornamelijk vanuit kantoor Ermelo werken.

Jouw profiel:

  • Afgeronde accountancy-opleiding
  • Inhoudelijk en vaktechnisch sterk onderlegd
  • Coachen en meedenken
  • Communicatief sterk

Jouw werk bestaat uit:

Als Account-Administratieconsulent geef je sturing aan de assistent-accountants en reviewt hun werkzaamheden.

Je bent dagelijks bezig met het reviewen en/of opstellen en bespreken van samensteldossiers, jaarrekeningen, fiscale aangiften, tussentijdse verslaggeving en resultaten- en liquiditeitsbegrotingen;

Je bent eindverantwoordelijk voor jouw MKB-klanten op administratie, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied en signaleert actief adviespunten. Dit alles bespreek jij periodiek met de klant en de klant ziet jou als belangrijke gesprekspartner voor zijn toekomstplannen.

Je blijft op de hoogte van vaktechnische ontwikkelingen en deelt deze met het team.

Wat wij bieden:

Bij Onderweegs & Partners staat jouw ontwikkeling voorop. De functie biedt voldoende groeikansen en mogelijkheden om op (korte) termijn partner te worden.

Wij bieden een goed salaris en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vinden een goede een goede balans tussen werk en privé even belangrijk. Samen met ongeveer 18 collega’s zorgen wij voor een prettige, gezellige en informele werksfeer

Graag gaan we met jou in gesprek!

Meer weten over deze vacature of solliciteren? Neem contact op met Gertjan Hendriksen via gertjan@onderweegsenpartners.nl.